UPOZORENJE AMSS: Na putevima večeras NESTABILNE vremenske prilike, radovi na pojedinim deonicama do 22. juna!
Moguća kiša na području Pomoravlja i Šumadije, Foto: Profimedija

OPREZNO

UPOZORENJE AMSS: Na putevima večeras NESTABILNE vremenske prilike, radovi na pojedinim deonicama do 22. juna!

Teretna vozila čekaju na prelazima 180 minuta na Kelebiji i Horgošu, 120 na Batrovcima, a 90 na prelazu Šid

Objavljeno:

Ove večeri na putevima vozače očekuju prema najavama meteorologa promenjive i nestabilne vremenske prilike, a moguća je kiša na području Pomoravlja i Šumadije, pa Automotosavez savetuje vozačima opreznu vožnju u slučaju da naiđu na mokre kolovoze.

AMS upozorava da se do 22. juna produžavaju radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora na deonici Inđija – Novi Slankamen, a u toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra i prekosutra planirani su radovi u tunelima Lipak i „Železnik“ na Obilaznici oko Beograda i to sutra od 9 do 17 časova u desnoj cevi tunela Lipak za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

U sredu od 9 do 17 časova u desnoj cevi tunela Železnik za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom trakom.

Od sutra se izvode radovi na pojačanom održavanju auto-puta između Sremske Mitrovice i Rume u oba smera. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta, u smeru ka Beogradu.

Od danas do 19. juna od 9 do 16 časova izvodiće se radovi na na autoputu kroz Beograd od petlje Aerodrom do petlje.

Lasta u oba smera. U zoni radova biće zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim trakama.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije nema zdržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila čekaju na prelazima 180 minuta na Kelebiji i Horgošu, 120 na Batrovcima, a 90 na prelazu Šid.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.