13. JUNA KREĆE NOVA LINIJA SRBIJA VOZA: Direktno od Beograda do jedne od NAJLEPŠIH SRPSKIH PLANINA
Voz, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/QILAI SHEN

lepe vesti

13. JUNA KREĆE NOVA LINIJA SRBIJA VOZA: Direktno od Beograda do jedne od NAJLEPŠIH SRPSKIH PLANINA

Srbija voz u saopštenju navodi i da vozovi iz Beograd Centra za Prijepolje teretnu polaze u 12.40 i 15.38 časova, a iz Prijepolje teretne za Beograd Centar u 3.30; 6.45 i 11.50 časova, a staju i u stanici Zlatibor

Objavljeno: 17:23h

Srbija Voz od 13. juna uvodi direktan voz koji će polaziti svake nedelje iz Beograd Centra u 5.52 časova, dok će iz stanice Zlatibor za Beograd Centar polaziti u 16.54 časova.

Subotom i državnim praznikom ovaj voz sobraćaće po važćem redu vožnje do stanice Užice.

Srbija voz u saopštenju navodi i da vozovi iz Beograd Centra za Prijepolje teretnu polaze u 12.40 i 15.38 časova, a iz Prijepolje teretne za Beograd Centar u 3.30; 6.45 i 11.50 časova, a staju i u stanici Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd Centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897,00 rsd. Kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 odsto.

Srbija Voz savetuje putnicima da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na teritorije Srbije, u sklopu akcije “Kupi kartu i ostvari popust”. Spisak privrednih subjekata koji odobravaju popuste uz voznu kartu nalazi se na sajtu www.srbvoz.rs

Bonus video:

01:33

VOZAČI, OPREZNO: Izmenjen pravilnik o saobraćajnoj signalizaciji! Doneta NOVA OBAVEZNA PRAVILA u saobrćaju (KURIR TELEVIZJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.