TATA IZ SRBIJE KOJI JE REŠIO IGRICU: U roditeljskoj grupi predložio da nastavnici kupe stan! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

RODITELJSKE VIBER GRUPE

TATA IZ SRBIJE KOJI JE REŠIO IGRICU: U roditeljskoj grupi predložio da nastavnici kupe stan! (FOTO)

Jedan otac vidno iznerviran megalomanskim predlozima roditelja na temu šta kupiti razrednoj za kraj godine izneo neobičan predlog!

Objavljeno: 10:26h

Poslednjih godina aktuelne su roditeljske grupe na Viber-u, gde se majke i očevi dogovaraju oko raznih stvari, između ostalog i oko kupovine pokona za 8. mart, kraj školske godine...

I dok neki roditelji žele što luksuznije poklone, ima onih koji "lude", što od grupa, što od predloga drugih roditelja, a primer za to je jedan otac kojem su se očito smučile megalomanske želje i predlozi, pa je izneo veoma sarkastičan predlog.

"Ja sam mislio ovako. Da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo platu na istom mestu, i onda da podignemo stambeni kredit i kupimo dve garnisere (garsonjere) - jednu za direktorku, a drugu za razrednu. To će svakako da im ostane večna uspomena na nas i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo da pitamo i decu šta misle o tome, a možda nema potrebe, složićete se. Molim vas da iznesete svoje predloge", napisao je u on u tvitu koji je postao vrlo popularan i izazvao mnoštvo komentara.

Viber poruke
foto: Printscreen/Twitter

Iako je ova jtata bio ironičan, iz komentara drugih roditelja može se zaključiti da su roditelji zaista svašta kupovali učiteljima i nastavnicima – od laptopa, preko nakita od belog zlata, do vaučera u skupcenim buticima.

I kako ističuroditelji, neke prosvetne radnike bude stid kada dobiju skupe poklone te se osete neprijatno, ali ima i onih koji se vrlo vidno obraduju i rado ih prihvate.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.