“U trenu sam ostao BEZ PORODICE, kako ću ne znam”: Tragediju u Gospođincima izazvao epileptični napad?
Nesreća, Foto: RINA

PORODIČNA TRAGEDIJA

“U trenu sam ostao BEZ PORODICE, kako ću ne znam”: Tragediju u Gospođincima izazvao epileptični napad?

Dan nakon teške saobraćajne nesreće, ovo je istakao Stevo Gadžić, gušeći se od bola za izgubljenim jedincem i suprugom

Objavljeno:

Brižna majka Sunčica (45) nikad nije odobravala da njen sin Jovan (21) bude sam u automobilu kad vozi, pogotovo u poslednje vreme otkako je počeo da oseća glavobolje i kako su krenuli povremeni epileptični napadi.

Dan nakon teške saobraćajne nesreće, ovo je istakao Stevo Gadžić, gušeći se od bola za izgubljenim jedincem i suprugom.

Njih dvoje su u utorak pre podne požurili u seosku ambulantu da Jovan primi vakcinu protiv virusa korona, jer je to bilo neophodno za predstojeći prijem na bolničko lečenje.

– Žurili su u Dom zdravlja. Verovatno mu se pred tom raskrsnicom, kad je trebalo da zakoči, nešto u trenu dogodilo. Auto je samo preleteo preko puta i udario u drvo. A ja sam Jovanu, inače, dopuštao da sam vozi jer sam znao da je jako pažljiv vozač. Nisam ni slutio da bi nešto moglo da mu se desi – kaže Stevo i dodaje da je Jovan bio dobar, vredan, omiljen u društvu.

Igrao je košarku u Mladosti iz Bačkog Jarka, a u Novom Sadu je pohađao studije DIF, planirajući da se sportom bavi i profesionalno.

– Bog, eto, prima najbolje. Ostajem sam, izgubio sam ih u trenu, šta ću i kako ću ne znam – dodaje jedva izgovarajući Stevo, zaposlen u novosadskom JKP “Čistoća”, u kojem je i Sunčica radila kao poslovođa.

– Bila je izuzetna osoba, vredna, saradnik kakav se samo poželeti može. Puna razumevanja za probleme i muke radnika i spremna svakom da pomogne – ističu kolege.

Meštani navode da su Gadžići bili skladna porodica, izuzetno vezani jedno za drugo.

– Nedavno su renovirali kuću, lepo su živeli i sad, evo, dogodila se tragedije – dodaje kroz suze jedna njihova komšinica.

Sahrana

Majka i sin biće sahranjeni u četvrtak u 16 časova na seoskom groblju u Gospođincima.

– Posle udesa prevezeni su u Klinički centar u Novom Sadu. Jovan je odmah, kako su mi rekli, bio u veoma teškom stanju, a supruga je nešto kasnije preminula u bolnici – kaže Stevo Gadžić.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.