VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. JUN: Sunčano i kišovito, a onda TOPLOTNI ROLERKOSTER
Beograd, Foto: Beta/Nenad Petrović

SPREMITE SE

VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. JUN: Sunčano i kišovito, a onda TOPLOTNI ROLERKOSTER

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno uz smenu sunčanih intervala i pljuskova i kiše sa grmljavinom, koji će biti učestaliji u drugom delu sedmice

Objavljeno:

U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo, dok će na istoku i jugoistoku biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, severni, severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 11 do 16, a najviša dnevna do 26 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, severni, severoistočni. Jutarnja temperatura biće od 13 do 16, a najviša dnevna oko 29 stepeni Celzijusa.

Kafići, Lepo vreme, Sunčano, Sunce, Bašte, Kafić
foto: Emilija Jovanović

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno uz smenu sunčanih intervala i pljuskova i kiše sa grmljavinom, koji će biti učestaliji u drugom delu sedmice. Temperatura bez bitnije promene, od 25 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 9. jun: Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu umora, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.