DEVOJKA U MINI SUKNJI OPTUŽILA VOZAČA MINIBUSA U BG DA JU JE SLIKAO TELEFONOM: Firma čiji je bus tvrdi -TO JE LAŽ!
Javnost u šoku/Ilustracija, Foto: Profimedia

SVAŠTA

DEVOJKA U MINI SUKNJI OPTUŽILA VOZAČA MINIBUSA U BG DA JU JE SLIKAO TELEFONOM: Firma čiji je bus tvrdi -TO JE LAŽ!

Kako je putnica navela, prijavu prevozniku uputila je na mejl

Objavljeno: 16:06h

Na društvenoj mreži "Tviter" objavljeno je da je vozač autobusa na liniji E9 ka Kumodražu uslikao putnicu dok je napuštala prevoz bez njenog znanja, jer je nosila suknju, i ovo je uzburkalo javnost.

O incidentu je javnost obavestila putnica Lena K., a ceo događaj prijavila je nadležnima.

Kako je putnica navela, prijavu prevozniku "Transprodukt" uputila je na mejl, pošto nije mogla da ih dobije na vbroj telefona.

- Želim da prijavim ponašanje vozača na liniji E9 u pravcu Kumodraža u 12.20 sati, registarskih tablica BG2088RG. Naime, vozač je svojim privatnim telefonom slikao putnicu bez njenog znanja i pristanka. Devojka je nosila suknju i prilikom izlaska iz vozila na stanici Farmaceutskog fakulteta, vozač ju je uslikao svojim telefonom - napisala je Lena K.

Autobus
foto: Printscreen

Iz firme "Transprodukt" stigao je i odgovor na ove optužbe:

"Naša kompanija „Transprodukt-bus prevoz“doo bavi se prevozom putnika u zemlji i inostranstvu sa više od 70 voznih jedinica. Kao i svi profesionalci iz ove oblasti, veliku pažnju posvećujemo edukaciji našeg voznog osoblja u skladu sa kodeksom poslovnog ponašanja i održavanju tehničke ispravnosti vozila sa ciljem konstantnog podizanja nivoa pružene usluge našim korisnicima.

Ispitali smo navode iz prijave putnice u vezi događaja na liniji E9 i došli do saznanja da nije tačno da je vozač slikao putnicu u suknji dok je izlazila iz vozila na stajalištu Farmaceutski fakultet u smeru prema terminusu Kumodraž, dana 02.06.2021g oko 12:20h. Sva naša vozila su opremljena video nadzorom i na zahtev nadležnih institucija može se izvršiti i ovaj vid provere.

Apelujemo na putnike da nam se uvek direktno obrate, a ne da neproverene informacije ili svoje sumnje dele sa medijima."

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.