MLADIĆ PITAO BEOGRADSKU OPŠTINU ZA SUDBINU SVOG BRATA! Kad vidite koju, sve će vam biti jasno (FOTO)
Telefon, Foto: Promo

smešno

MLADIĆ PITAO BEOGRADSKU OPŠTINU ZA SUDBINU SVOG BRATA! Kad vidite koju, sve će vam biti jasno (FOTO)

– Poštovani, ovo je stranica posvećena beogradskoj opštini Vračar, a ne babama vračarama i vidovnjacima – odgovorio je admin

Objavljeno:

Na društvenim mrežama osvanula je urnebesna fotografija na kojoj se vidi prepiska između anonimne osobe i stranice posvećene beogradskoj opštini Vračar. Sve bi, ipak, bilo u redu, da poruka nije zalutala na pogrešnu adresu.

Naime, jedna anonimna osoba je tražila pomoć i savet vidovanjaka/vračara i tom prilikom upitala da li joj moguće da dobije informacije o tome da li će se njen/njegov brat oženiti u Beču i na taj način steći austrijski pasoš.

– Pozdrav. Možete li mi reći za brata, hoće li se oženit’ i dobit’ papire u Wien? Rođen je 24. 3. 1996. Hvala – upitao/la je.

Naizgled uobičajeno pitanje za one koji tvrde da mogu da dožive predskazanja i dobiju uvid u nečiju sudbinu, postalo je viralno na društvenim mrežama, budući da je autor poruke poslao zahtev stranici posvećenoj beogradskoj opštini Vračar. Ubrzo je usledio odgovor koji je dodatno nasmejao korisnike Tvitera:

Iznad objave jedan korisnik Tvitera napisao je šaljiv komentar: – Vračar je vračar.

– Poštovani, ovo je stranica posvećena beogradskoj opštini Vračar, a ne babama vračarama i vidovnjacima – odgovorio je admin.

Iako mladić za ženidbu nije dobio prognozu za svoju sudbinu i planove, sasvim je sigurno da je ova prepiska do suza nasmejala korisnike društvenih mreža.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.