OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE! Ovo je BRZI VOZ kojim ćemo se od sledeće godine voziti od BEOGRADA DO NOVOG SADA! (FOTO)
Sjajno izgleda, Foto: Tomislav Momirović Tviter

EVO GA!

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE! Ovo je BRZI VOZ kojim ćemo se od sledeće godine voziti od BEOGRADA DO NOVOG SADA! (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović nalazi se u fabrici

Objavljeno:

Brza pruga Beograd-Novi Sad biće gotova do kraja godine, a svi sa nestrpljenjem očekuju da se između dva najbitnija srpska grada vozom putuje manje od pola sata.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović nalazi se u Fabrici Štadler, gde se montiraju prvi brzi vozovi koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada.

- Prvi srpski brzi vozovi koji će saobraćati 200 km/h od Beograda do Novvog Sada upravo se montiraju u fabrici Štadler! Prvi od tri voza biće kod nas do kraja oktobra. Ovo je rezultat snažne ekonomije i uspona Srbije. Svedočimo prelomnom trenutku u istoriji srpske železnice. Dobrivoje Mihajlović kontroliše kvalitet najsavremenijih brzih vozova u kompaniji Štadler. Naši ljudi učestvuju u montaži i proizvodnji brzih vozova koji saobraćaju širom Evrope, a za nekoliko meseci i na prugama u Srbiji. Ovo su najsavremeniji brzi vozovi za brzine do 200km/h, odličnih performansi, izuzetnog komfora i bezbednosti. Ukupan kapacitet sedišta je 316, uključujući i mesta za smeštaj osoba sa smanjenom pokretljivošću - napisao je Momirović na Tviteru, objavljujući i slike vozova.

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.