POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE IVANA MILOŠEVIĆA: U bolnicu primljen sa teškim povredama!
Ivan Milošević, Foto: Kurir/ Privatna arhiva

NADZOR LEKARA

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE IVANA MILOŠEVIĆA: U bolnicu primljen sa teškim povredama!

Milošević je u petak krenuo iz Beograda krenuo da vikend provede kod druga u Gračanici ali mu se trag gubi posle prelaska administrativnog prelaza Jarinje u petak oko 14.30

Objavljeno:

Beograđanin Ivan Milošević (32), koji je u petak krenuo kod druga na Kosovo i Metohiju i koji je jutros oko 10.30 pronađen kraj puta u mestu zvanom "Dudin krš" između Zvečana i Kosovske Mitrovice, na putu prema Prištini, nalazi se na odeljenju intenzivne nege kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Kako je objasnio dr Zlatan Elek, mladić trenutno nije životno ugrožen, javljaju Novosti.

On je pod dvadeset četoročasovnim nadzorom lekara i u stabilnom satnju, ali je u ovu zdravstvenu ustanovu dopremljen sa teškim telesnim povredama, navedeno je.

- Mladić je doživeo teški prelom desne ključne kosti, serijsku frakturu odnosno prelom sedam rebara sa desne strane i poseduje prisustvo vazduha u grudnom košu ali je dreniran i njegovo zdravstveno stanje se prati - rekao je dr Elek.

Inače, Milošević je u petak krenuo iz Beograda krenuo da vikend provede kod druga u Gračanici ali mu se trag gubi posle prelaska administrativnog prelaza Jarinje u petak oko 14.30.

Bajkeri iz Kosovske Mitrovice, drug Miloš Mitić kod kojeg je krenuo i Snežana Jovanović direktorka ansambla Venac iz Gračanice pronašli su ga jutros kod mesta zvanog Dudin krš između Zvečana i Kosovske Mitrovice i on je prebačen u kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.