ONI KOJI NE ŽELE DA PRISUSTVUJU SASTANKU UGLAVNOM SE ŽALE NA AŽURIRANJE: "Baš sada se apdejtuje"
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

izgovori

ONI KOJI NE ŽELE DA PRISUSTVUJU SASTANKU UGLAVNOM SE ŽALE NA AŽURIRANJE: "Baš sada se apdejtuje"

Ovaj izgovor je verodostojan, budući da softverska ažuriranja zaista mogu da poremete radni dan, jer je trećina zaposlenih izjavila da su kasnili na sastanak zbog ažuriranja

Objavljeno:

Petina zaposlenih ljudi se "vadi" na ažuriranje uređaja, jer ne žele da učestvuju u onlajn sastanku.

Ovo su nalazi nedavno sprovedenog istraživanja koje je naručila kompanija "Kasperski". Čak 21 odsto zaposlenih je potvrdilo da su se pretvarali da njihovi uređaji instaliraju ažuriranja, kako ne bi morali da prisustvuju konferecijskom audio ili video sastanku, piše Telegraf Biznis.

Ovaj izgovor je verodostojan, budući da softverska ažuriranja zaista mogu da poremete radni dan, jer je trećina zaposlenih izjavila da su kasnili na sastanak zbog ažuriranja.

Ovo su nalazi nedavno sprovedenog istraživanja koje je naručila kompanija "Kasperski", kako bi istražila stavove i navike zaposlenih u vezi sa ažuriranjima.

Mimo toga, skoro polovina organizacija je odgovorila potvrdno na pitanje vezano za posedovanje staromodne tehnološke opreme, dok je čak 48 odsto reklo da je radilo sa zaposlenima koji odbijaju nove uređaje ili ažurirane verzije.

Iako je pre više od godinu dana Windows 7 izgubio mejnstrim podršku, ispostavilo se da je do 2021. oko 22 odsto ispitanih koristilo upravo tu verziju operativnog sistema na svojim računarima, piše Telegraf Biznis.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.