TEŠKA ISPOVEST SLOMLJENE MILICE: Kupila kartu da poseti dečka sa kojim je bila 5 GODINA, a onda se desio PAKAO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

TEŠKA ISPOVEST SLOMLJENE MILICE: Kupila kartu da poseti dečka sa kojim je bila 5 GODINA, a onda se desio PAKAO!

Otišao je krajem februara ove godine, baš kad je počela da se zahuktava situacija sa koronavirusom

Objavljeno:

Milica. L. iz Zrenjanina podelila je svoju ispovest u kojoj je otkrila kako ju je dugogogdišnji partner napustio zbog posla koji je dobio van zemlje. Usled raskida i uvedenih mera izolacije, ova trdesetogodišnja devojka se svakodnevno bori sa svojim osećanjima. Ona je prošle godine otvorila svoju dušu, a njene reči vam prenosimo u celosti.

– Otišao je krajem februara ove godine, baš kad je počela da se zahuktava situacija sa koronavirusom. Pet godina smo bili u vezi i, što se mene tiče, sve je bilo u redu. Podržala sam ga za novi posao, pa sam bila kupila i kartu da ga posetim. Međutim, raskinuo je sa mnom sedam dana nakon što je tamo stigao – počinje Milica svoju ispovest.

– Ovo je bilo šok za mene, jer zaista to nisam očekivala. A onda je uvedeno i vanredno stanje u zemlji, pa nisam mogla skoro nigde da izađem. To što sam bila po ceo dan u stanu, sama sa svojim mislima, samo je pogoršalo moje psihičko stanje. Imam osećaj da stagniram.

– Znam da smo usred globalne krize koja je strašna za sve. Mnogi ljudi su ostali bez posla ili su im smanjene plate. To se kod mene, srećom, nije desilo, pa ne bi trebalo da se žalim. Međutim, neprestano mislim na bivšeg i to me izluđuje. Imate li kakav savet za mene? – pita Milica.

Strah od koronavirusa naše svakodnevne dileme može učiniti malenim, ali ne čini naša osećanja manje bolnim ili relevatnim. Za pojedine ljude, najveći problemi su u njihova četiri zida (nasilje kod kuće). Za druge, opasnosti su manje. U svakom slučaju, samo je nekolicina bezbrižna.

Bilo da su u pitanju kajanje ili strah, realni snovi ili iznenadni susreti sa našim duhovima iz prošlosti, nema sumnje da se ovaj virus igra sa našom podsvešću. Misli koje dolaze uveče tek mogu biti poražavajuće.

Razmišljanja o bivšem izbijaju na površinu onako kako se može očekivati, a bez uobičajenog ometanja svakodnevnog života, teško je odupreti se od takvih melanholičnih vibracija.

Onlajn sastančenje može biti odličan način da se misli usmere na drugu stranu, a to čini sve više ljudi. Ako ništa, imaćete zabavnu priču za svoje prijatelje. A možda ćete baš upoznati nekoga ko je vredan pažnje. Nikad se ne zna.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.