RADAŠIN ZARATIO SA POLICIJOM! Bajić: MUP treba da je stid, Ivković: Uvredio je sve policajce!
Foto: Dragan Kadić, MUP Srbije

Sevaju optužbe

RADAŠIN ZARATIO SA POLICIJOM! Bajić: MUP treba da je stid, Ivković: Uvredio je sve policajce!

Dok Bajić tvrdi da policija nije htela da za potrebe snimanja pozajmi jednu policijsku uniformu, Ivkovićeva ga optužuje za laž i manipulisanje
Objavljeno:

Državni sekretar u MUP-u Srbije Biljana Popović Ivković oštro je napala režisera Radoša Bajića nakon njegovog intervjua dnevnom listu "Blic" u kome je izjavio da MUP Srbije nije želeo da izađe u susret njegovoj producentskoj kući na snimanju popularne serije "Selo gori, a baba se češlja" i omogući im korišćenje policijske uniforme.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sramna je činjenica da umetnik poput Vas iznosi gnusnu laž da Ministarstvo unutrašnjih poslova nije želelo da ustupi samo jednu policijsku uniformu za snimanje serije „Selo gori, a baba se češlja“. Sramno je što takvu odluku uopšte dovodite u vezu sa političkom podobnošću ili nepodobnošću. Lično sam, kao tadašnji načelnik Odeljenja za medije i komunikacije, donela odluku da ne izađemo u susret Vašem zahtevu, koji je daleko od korišćenja jedne policijske unforme, a svoju odluku obrazložiću Vam tačnim i konkretnim podacima, jer se za razliku od Vas ne koristim lažima niti ljude delim na podobne i nepodobne - kaže se u saopštenju koje je potpisala funkcionerka MUP-a Srbije.

Ona je navela da zbog istine, "želi da obavesti javnost i da Vas ujedno podsetim, da je produkcijska kuća „Kontrast studios“ 4. maja 2016. godine tražila od MUP-a dva kompleta uniformi Žandarmerije, tri kompleta uniformi Interventne policije u punoj ratnoj opremi, kao i dva kompleta uniformi policajca pozornika, a sve zarad snimanja serije „Selo gori, a baba se češlja“.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.