NA AUTO PUTU E-75 KREĆU RADOVI: Ovo je važno da znate, saobraćaj će se odvijati usporeno
Radovi na putu, Foto: Aleksandra Čolić

vozači strpljivo

NA AUTO PUTU E-75 KREĆU RADOVI: Ovo je važno da znate, saobraćaj će se odvijati usporeno

Boljevac - Rtanj, do 30. maja od 8 do 18 časova, radovi na asfaltiranju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima

Objavljeno:

Na auto-putu E-75, Beška (most) - petlja Novi Banovci, od danas do 2. juna od 6 do 18 časova izvodiće se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, smer Novi Sad-Beograd.

Saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, dok će preticajna saobraćajna traka biti zatvorena po segmentima u dužini do 5 km, shodno dinamici radova. Radovi će se izvoditi sa pomeranjima, saopštili su Putevi Srbije.

Na putu Stepojevac-Lazarevac (Ibarska magistrala) do 8. juna od 7 do 17 časova radovi na kolovoznoj konstrukciji, leva traka, u smeru Beograd-Čačak, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto-put E-763, na deonici naplatna stanica Obrenovac - Surčin, do 28. maja od 7 do 16 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu. Radovi se izvode u pokretu sa zatvaranjem preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Boljevac - Rtanj, do 30. maja od 8 do 18 časova, radovi na asfaltiranju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Mlanča - Ušće, u mestu Ralenovići, od 24. maja do 31. maja od 10 do 12 časova i od 14 do 16 časova doći će do periodične obustave saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Bonus video:

01:44

Vučić obilazi izgradnju brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.