UŽAS U VRAČEVOM GAJU! Pekao rakiju pa upao u BUNAR! Na istom mestu se desila tragedija pre TRI GODINE
Bunar, Foto: Profimedia

au, kakva tragedija

UŽAS U VRAČEVOM GAJU! Pekao rakiju pa upao u BUNAR! Na istom mestu se desila tragedija pre TRI GODINE

Jedna komšinica dodaje da je taj bunar potpuno neobezbeđen

Objavljeno:

Tomislav M. (68) iz Vračev Gaja kod Bele Crkve nastradao je tokom pečenja rakije, kada je upao u bunar u dvorištu prijatelja S. K. U istom dvorištu pre tri godine desila se još jedna tragedija, kada su svinje pojele meštanina Miodraga S. (61). Nesreća se dogodila u ponedeljak uveče, kada je Tomislav M. došao kod komšije da peku rakiju, navodi Evršac.

- Krenuo je kući, bio je mrak. Najverovatnije nije ni video bunar i upao je u njega - rekao je komšija.

Jedna komšinica dodaje da je taj bunar potpuno neobezbeđen.

- Stoji otvoren i bilo je pitanje vremena kada će neko da nastrada. Može i neko dete da upadne, ne znam kako je komšija to tako mogao da drži. Bila je policija, ali reč je o nesrećnom slučaju. Niko ga nije gurnuo, samo je popio i zaboravio da tu ima bunar. Verovatno su malo više popili. Bila je tu i Hitna pomoć, ali nažalost, Tomislavu nije bilo pomoći - priča potresena komšinica.

Ostale komšije imaju reči hvale za nastradalog Tomislava.

- Bio je mučenik dobar, ima porodicu, ali je voleo da popije. Taj alkohol nađe način da ti uzme glavu - pričaju oni.

Kako dodaju, S. K, u čijem se dvorištu desila tragedija, živi sam, a pre ove tragedije imao je još jednu, isto u svom dvorištu.

Komšiju pojele svinje

Pre tri godine komšija Miodrag S. (61) hteo je da mu pomogne i nahrani svinje. Ušao je u svinjac i nije izašao. Nesrećni Miodrag je, dok je davao životinjama da jedu, imao srčani udar i samo je pao među njih. Kada su ga našli, bili su mu pojedeni neki delovi tela, šake, noge, delovi lica… Bilo je jezivo, priseća se komšija.

On dodaje da je S. K. to tada užasno podneo i pita se kako li će ovo sada da preživi.

- Mislim da je istog dana pobio svinje i bacio. Eto, posle nešto malo više od tri godine još jedna jeziva tragedija kod njega u domaćinstvu. On kao da je uklet. Inače je miran, dobar čovek, nema mnogo, ali i ono što ima, on bi podelio s drugima - kaže komšija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.