USPOREN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTU posle izlaska iz Beograda
Gužva u saobraćaju, Foto: RINA

VOZAČI PAŽNJA!

USPOREN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTU posle izlaska iz Beograda

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za IKEA (petlja Tranšped), do 30. juna izvode se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok, u smeru ka Nišu.

Objavljeno: 15:12h

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok“do skretanja za IKEA(petlja Tranšped), do 30. juna izvode se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok, u smeru ka Nišu.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Gradina - granični prelaz SRB/BUG (Gradina), od 25. maja do 15. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena desna traka, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, (od km 103+900 do km 104+560).

Prvomajska ulica u Pančevu - radovi na pojačanom održavanju od 20. maja do 25. maja uz suženje desne kolovozne trake, u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ulice ka Spoljnostarčevačkoj ulici. Alternativni putni pravac ulicom Radivoja Koraća.

Niška Banja-Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.