RUŽIĆ UPUTIO JASNU PORUKU KRIZNOM ŠTABU: Tiče se proslave MATURSKE VEČERI
Matura, Foto: Filip Plavčić

ŠTA ĆE BITI?

RUŽIĆ UPUTIO JASNU PORUKU KRIZNOM ŠTABU: Tiče se proslave MATURSKE VEČERI

- Jer tog dana deca će, hteli mi to da priznamo ili ne, na neki način to i obeležiti, a bolje je da to definišemo nego da to rade samoinicijativno na nekim drugim mestima i da dođe do nekih problema - rekao je Ružić

Objavljeno:

Ministarstvo prosvete uputilo je upit Kriznom štabu da se sagleda mogućnost da učenici matursko veče proslave u dvorištu škola, kao i ranijih godina, kaže resorni ministar Branko Ružić, dodajući da je bolje da im se takvo okupljanje dozvoli u tim uslovima, nego da se samoinicijativno organizuju.

- Jer tog dana deca će, hteli mi to da priznamo ili ne, na neki način to i obeležiti, a bolje je da to definišemo nego da to rade samoinicijativno na nekim drugim mestima i da dođe do nekih problema - rekao je Ružić za TV Prva.

Istakao je da će odluku doneti medicinski deo Kriznog štaba, te da očekuje da će se to pitanje sagledati tokom sledeće nedelje..

- Najvažnije je da sačuvamo zdravlje opšte populacije i ono što je ohrabujuće je da u obrazovnom sistemu nema registrovanih zaraženh - naveo je on.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.