AMS SAVETUJE VOZAČE: Oprezna vožnja, sutra i radovi na čišćenju tunela na obilaznici oko Beograda!
Tunel, Foto: Printscreen Youtube

polako samo

AMS SAVETUJE VOZAČE: Oprezna vožnja, sutra i radovi na čišćenju tunela na obilaznici oko Beograda!

Na Obilaznici oko Beograda sutra će se izvoditi radovi na čišćenju tunela Železnik, Lipak, Straževica

Objavljeno: 22:46h

- Automoto savez savetuje vozačima opreznu vožnju imajući u vidu najavljene padavine, te navodi da se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, a da je slična situacija i na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je takođe prohodnost dobra.

Za 21. maj AMS najavljuje radove od 7 do 16 časova na deonici Vojvoda Stepa - granični prelaz Srpska Crnja, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Takođe do 21. maja, ali od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na deonici Jokina Ćuprija- Borova Glava, a saobraćaj će se odvijati uz povremene obustave jednog smera u toku radova.

Od 20. do 25. maja izvodiće se radovi na pojačanom održavanju Prvomajske ulice u Pančevu, zbog kojih će doći do suženja desne kolovozne trake, u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ulice ka Spoljnostarčevačkoj ulici.Alternativni putni pravac je ulicom Radivoja Koraća.

Na obilaznici oko Beograda sutra će se izvoditi radovi na čišćenju tunela Železnik, Lipak, Straževica, kao i objekata, na deonici kružni tok Resnik - Surčinska petlja, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Od 10. do 20. maja zbog radova na petlji Trupale na autoputu kod Niša zatvoren je krak koji povezuje smer autoputa E80 iz pravca Pirota sa smerom autuputa E75 koji vodi ka Vranju. Zato će vozači koji dolaze iz pravca Niša i Pirota, a putuju ka Leskovcu i Vranju morati da nastave pravcem koji vodi ka Beogradu do petlje Aleksinački rudnici, gde se iskl?jčuju sa autoputa i nastavljaju regionalnim putem do petlje Aleksinac na kojoj se uključuju na autoput za smer ka Vranju.

Bonus video:

01:35

Stručnjak za saobraćaj i auto-moto sport komentariše saobraćajnu kulturu u Srbiji

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.