Vozači oprez: Poledica na putevima, magla stvara probleme!
Foto: Fonet

upozorenje amss

Vozači oprez: Poledica na putevima, magla stvara probleme!

Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije
Objavljeno: 08:32h

Na pojedinim putevima posebno preko planinskih prevoja, ujutru i uveče moguće je stvaranje slabije poledice, a u kotlinama i pored reka ponegde ima magle.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim toga, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Zbog radova na popravci mosta na ulazu u Knjaževac iz pravca Zaječara od 3. oktobra zatvorena je leva strana mosta u smeru ka Knjaževcu, a saobraćaj se suprotnom stanom mosta odvija dvosmerno. Ovakav režim saobraćaja biće aktuelan do 15. januara 2017. Do 11. oktobra, od 22.00 do 06.00 na delu autoputa E-75, na deonici od petlje "Sava Centar" do petlje "T6-skretanje za Novi Sad", radiće se na čišćenju i pranju kišne kanalizacije. Radovi će se izvoditi u pokretu, u zaustavnoj saobraćajnoj traci, u oba smera. Do 8. oktobra, na deonici Konjevići - Čačak, na vijaduktu na obilaznici oko Čačka, na snazi će biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i uz adekvatnu privremenu signalizaciju. Do 19. oktobra trajaće radovi na redovnom održavanju autoputa E75 kod isključenja Subotica-Jug u smeru ka Novom Sadu i zbog radova se na tom delu autoputa očekuje se usporena vožnja sa povremenim preusmeravanjem sa desne na levu kolovoznu traku.

(Espreso.co.rs / beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.