VESIĆ: Insistiraću na održavanju seminara i kongresa
Goran Vesić, Foto: Beoinfo

zamenik gradonačelnika

VESIĆ: Insistiraću na održavanju seminara i kongresa

Zamenik gradonačelnika je ocenio da će klubovi poslednji biti otvoreni i dodao da misli da je vreme da se razmišlja o tome da deca treba da se vrate u škole

Objavljeno: 08:17h

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da je vakcinacija protiv korona virusa neophodna za povratak normalnom životu.

Vesić je, gostujući u Jutranjem programu TV Prva, rekao da očekuje da danas bude doneta odluka o popuštanju određenih protivepidemijskih mera.

Vesić je naveo da je Grad Beograd s Novim Sadom i festivalima predložio četiri protokola za organizaciju skupova, u kojima su detaljno razrađene procedure za organizaciju tih događaja.

On je rekao da je potrebno reći od kada će biti moguća organizacija određenih događaja i naveo da će insistirati na održavanju seminara i kongresa.

Ukazujući da je za organizaciju takvih događaja potrebno vreme, Vesić je objasnio da je zato potrebno prihvatiti predložene protokole.

Zamenik gradonačelnika je ocenio da će klubovi poslednji biti otvoreni i dodao da misli da je vreme da se razmišlja o tome da deca treba da se vrate u škole.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.