I NE POMIŠLJAJTE DA FALSIFIKUJETE POTVRDE O VAKCINACIJI: Zavod za javno zdravlje upozorio, KAZNE SU RIGOROZNE!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

i svaka druga odgovornost

I NE POMIŠLJAJTE DA FALSIFIKUJETE POTVRDE O VAKCINACIJI: Zavod za javno zdravlje upozorio, KAZNE SU RIGOROZNE!

Zavod za javno zdravlje apelovao je da se građani vakcinišu u što većem broju

Objavljeno: 09:46h

Zavod za javno zdravlje Šabac obavestio je i upozorio javnost da su se pojavile lažne potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv virusa korona.

"Građani treba da znaju da se posle provere od strane carinskih službenika skeniranjem QR koda koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, jasno uočava da je takva potvrda falsifikat", navode u svom obaveštenju iz ove ustanove.

Kako dodaju, građani koji budu posedovali lažnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovida 19 snosiće krivičnu i svaku drugu odgovornost.

"Zavod za javno zdravlje Šabac poziva sve žitelje Mačvanskog okruga da se vakcinišu na vakcinalnim punktovima u njihovom lokalnim samoupravama, svim vrstama vakcina protiv koronavirusa koje je obezbedila naša država, jer pored toga što će zaštititi svoje, zdravlje svojih bližnjih, kao i zdravlje zajednice, dobiće i jedinu pravno validnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19, koja će im omogućiti da putuju u inostranstvo bez dodatnih troškova. Čuvajte vaše zdravlje i novčanike", apeluju iz Zavoda.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.