Izašla sam pijana u miniću u centar Beograda: Izvatali su me, napadali su me, ali to nije bilo najgore od svega! (VIDEO)
Foto: Stefan Jokić

pijana novinarka

Izašla sam pijana u miniću u centar Beograda: Izvatali su me, napadali su me, ali to nije bilo najgore od svega! (VIDEO)

Jednog četvrtka popodne rešila sam da obučem kratku haljinu, visoke štikle i olešim se od alkohola - pa da prošetam centrom grada
Objavljeno: 13:00h

I tu nije bio kraj fiks idejama: uradila sam to u sred radnog vremena, a što je najbolje od svega, glavni urednik mi je kupio flašu viljamovke. Bila je to doduše neka brlja na akciji! (Ali aj da mu oprostim, južna pruga je u pitanju)

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dobar, ali škrt čovek pomislićete, i posao iz snova, ali neee - u pitanju je bio socijalni eksperiment čiji je cilj bio da sagledamo reakcije ljudi na pijanu devojku koja šeta sama centrom grada u po bela dana.

foto: Stefan Jokić

Sve su nas devojke majke od puberteta upozoravale: “Nemoj sine puno da piješ, nemoj kući posle izlaska da se vraćaš sama, pazi se ima svakakvih ludaka…”, ali, sad tek vidim da ni ja, niti moji roditelji nismo znali jednu bitnu stvar

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.