JELENA SPASILA ČOVEKA TRAGEDIJE NA MILOŠU VELIKOM: Zahvaljujući njoj Nenadu će Vaskrs biti drugi rođendan!
Naplatna rampa, Foto: Dragana Udovičić

bravo za nju

JELENA SPASILA ČOVEKA TRAGEDIJE NA MILOŠU VELIKOM: Zahvaljujući njoj Nenadu će Vaskrs biti drugi rođendan!

Nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je radila Jelena Sinđelić oko 14 sati zaustavio se "ševrolet"

Objavljeno:

Na naplatnoj stanici "Lajkovac" za Vaskrs se dogodila neverovatna drama kad je vozač privatnog automobila Nenad Pavlović iznenada doživeo infarkt za volanom!

- Nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je radila Jelena Sinđelić oko 14 sati zaustavio se "ševrolet". Vrata vozila se otvaraju, čovek pokušava da izađe, ali pada pored vozila. Jelena odmah pritrčava u pomoć i tada počinje još bitka za život - navode iz "Puteva Srbije".

Dok je pozivala Hitnu pomoć, Jelena je uočila sanitet kako se približava naplatnoj stanici i lekara i medicinsku sestru odmah odvela do čoveka kome je pozlilo. Nenada je prema uputstvima lekara polivala vodom i držala sve vreme infuzije iznad njegove glave. Zahvaljujući Jeleninoj brzoj reakciji i Hitnoj medicinskoj pomoći, Nenad Pavlović, koji je doživeo infarkt miokarda, taj dan slaviće kao svoj drugi rođendan. - Stvarno ne znam kako da se zahvalim toj devojci! Život mi je spasila! Кretao sam se auto-putem "Miloš Veliki" u smeru od Beograda prema Ljigu. Kad sam se približio isključenju za Lajkovac mi je pozlilo. Osećao sam jak bol u grudima, rukama i nogama, nesvesticu, mučninu i gubitak kiseonika. Jedva sam uspeo da otvorim vrata i srušio sam se... - priča uzbuđeno Nenad. Ovogodišnji Vaskrs nenad verovatno neće nikada zaboraviti, ali neće ni Jelena, a ni ostali zaposleni u JP "Putevi Srbije" jer je dobijena još jedna bitka za život!

Bonus video:

00:29

POSLEDNJI TURISTI IZ SRBIJE UŠLI U GRČKU! RAMPA SPUŠTENA U 6 UJUTRU (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.