VREME KAO DA SE IGRA SA NAMA! Malo sunca, malo kiše, VREMENSKI ROLERKOSTER opet nam se piše!
Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

vremenska prognoza

VREME KAO DA SE IGRA SA NAMA! Malo sunca, malo kiše, VREMENSKI ROLERKOSTER opet nam se piše!

U Srbiji sutra nakon oblačnog jutra sa kišom, sledi razvedravanje

Objavljeno:

Srpski meteorolog Đorđe Đurić objavio je danas prognozu za naredne dane. On je naveo da nas u predstojećem periodu očekuje, kako kaže, red kiše i sunca.

U Srbiji sutra nakon oblačnog jutra sa kišom, sledi razvedravanje i to već ujutro u severnim, a do sredine dana i u ostalim predelima naše zemlje. U nastavku dana biće sunčano, ali osetno svežije u odnosu na danas.

Duvaće umeren do pojačan, na istoku Srbije i jak severozapadni vetar, posle podne u slabljenju. Minimalna temperatura od 6 do 12, u Beogradu 10, maksimalna dnevna od 16 do 20 stepeni, u Beogradu do 18.

U nedelju će u našoj zemlji jutro biti vedro i veoma hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom. Minimalna jutarnja temperatura od 0 do 8, ponegde uz prizemni mraz. Tokom dana sunčano i toplo, a maksimalna dnevna od 21 do 25 stepeni. Jugoistočni vetar tokom dana u pojačanju.

U ponedeljak i utorak sunčano i veoma toplo, uz umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i sa olujnim udarima, na jugu Banata i preko 80 km/h. Maksimalna temperatura u ponedeljak od 23 do 27 stepeni, a u utorak od 25 do 30, dok će u Negotinskoj Krajini biti malo hladnije.

U sredu prepodne očekuje nas sunčano vreme, a posle podne i uveče sa zapada povećanje oblačnosti, pa se očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura oko 25 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno i svežije, uz severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.