VAŽNA VEST ZA SRBE U DIJASPORI: Krizni štab doneo odluku!
Krizni štab, Foto: Printscreen/Tanjug/Sava Radovanović

bitno

VAŽNA VEST ZA SRBE U DIJASPORI: Krizni štab doneo odluku!

Doneli smo odluku da svi naši građani koji žive i rade u inostrantvu, a tamo su kompletno vakcinisani mogu da uđu u našu zemlju

Objavljeno:

Nakon sednice kriznog štaba dr Branislav Tiodorović kaže da će građani Srbije koji su kompletno vakcinisani moći da uđu u našu zemlju bez ograničenja.

- Doneli smo odluku da svi naši građani koji žive i rade u inostrantvu, a tamo su kompletno vakcinisani mogu da uđu u našu zemlju bez ikakvih ogranničenja, negativnih testova i karantina. Očekujemo recipročne odluke - kaže.

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa počela je danas u 16 sati. Doneta je odluka da od sutra ugosittelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata i to sa 50 odsti kapaciteta i bez muzike.

- Svi zajedno smo doneli odluku da se kafići, restorani bez bašti otvore sutra i radiće do 22 časova. Mora se poštovati do 50 posto popunjenosti kapaciteta, razdaljina između korinsika metar i po do dva metra, a neće biti ni muzike posle 18 časova - istakao je dr Tiodorović.

Podsetimo, prema najnovijim podacima, u Srbiji je u prethodnih 24 sata na koronavirus testirano 12.869 građana od kojih je 1.366 novozaraženih.

Preminuo je 21 pacijent, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalaze 138 obolela.

Bonus video:

01:31

NA PUTOVANJA SAMO SA VAKCINOM? Jedina šansa za izlazak iz zemlje je KOVID PASOŠ - evo šta on predstavlja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.