Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine
Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, Foto: freepik.com, Promo

NA PLATFORMI NOVOSADSKOG SAJMA

Prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine

Drugog dana Sajma posvećenog institucionalnim programima, učešće je uzeo i Garancijski fond APV

Objavljeno: 06:24h

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam APV u saradnji sa Novosadskim sajmom, organizovao je prvi onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, 22. i 23. aprila, koji je realizovan na platformi Novosadskog sajma – ExpoOnline.rs.

Naime, organizatori ovog događaja su prepoznali potrebe preduzetnika Vojvodine i zajednički kreirali događaj namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima, sa ciljem da se u virtuelnom okruženju, preduzetništvo Vojvodine učini snažnijim i otpornijim na brojne izazove. Takođe, ovo je bila prilika i da se privrednici povežu, međusobno upoznaju, razmene ideje, ugovore poslove i pronađu inspiraciju za nove poduhvate.

Drugog dana Sajma posvećenog institucionalnim programima, učešće je uzeo i Garancijski fond APV, kao pokrajinska institucija koja već osamnaest godina omogućava lakši pristup finansijskom tržištu preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima. Garancijski fond svoj garantni potencijal usmerava ka onim budućim klijentima koji imaju potencijal za uspostavljanje ili razvoj svog poslovanja, a iz bilo kog razloga nisu trenutno u poziciji da samostalno apliciraju kod poslovnih banaka.

Svim učesnicima Sajma su predstavljeni aktuelni konkursi Fonda, odnosno garantne linije za koje je moguće aplicirati, uslovi koje zainteresovani preduzetnici i privrednici moraju da ispune da bi Garancijski fond izdao garanciju klijentu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.