PETOČLANA PORODICA TASIĆ NEMA NI ZA OSNOVNO, A SADA MUKU MUČE I SA KORONOM: Ne mogu da opstanu BEZ NAŠE POMOĆI!
Porodica Tasić, Foto: Privatna arhiva

pomozimo

PETOČLANA PORODICA TASIĆ NEMA NI ZA OSNOVNO, A SADA MUKU MUČE I SA KORONOM: Ne mogu da opstanu BEZ NAŠE POMOĆI!

Život u nehumanim uslovima nije ni malo lak i oni to najbolje znaju

Objavljeno:

Porodica Tasić iz sela Krševice susrela se sa veoma teškom životnom pričom. Njihov dom krase ova prelepa deca, ali da bi kao porodica mogli normalno da funkcionišu i svojoj deci obezbede pristojno odrastanje, preko im je potrebna svaka vrsta pomoći.

Život u nehumanim uslovima nije ni malo lak i oni to najbolje znaju. Ali, nažalost mogućnosti za bolje nemaju. Oboje su nezaposleni i svaka pomoć bi im dobro došla. Počevši od hrane i osnovnih higijenskih sredstava, preko garderobe za decu: devojčica (8 godina), dečaci (4 i 7 godina), finansijska pomoć, kao i sve ostalo što biste pretpostavili da bi im dobro došlo.

Kako problemi uglavnom ne idu sami, pored muke sa nemaštinom, Ivicu Tasića, koji je inače invalid, snašla je i muka sa bolešću supruge (27). Kako kaže, njeni problemi sa bubregom su počeli od momenta kada je pred kraj četvrte trudnoće izgubila dete. Kako se situacija zakomplikovala, bila je operisana i ležala je u bolnici u Nišu.

Supruga Ivice Tasića u bolnici
foto: Privatna arhiva

Kao da ovo sve nije dovoljno, od Ivice smo takođe saznali da njegova supruga trenutno pored svih problema, bije bitku i sa korona virusom, a da je nakon toga čeka izazov u vidu još jedne hirurške intervencije, zbog čega je veoma zabrinut.

Ovo je tekući račun poštanske štedionice na koji možete donirati svoj novac kao pomoć porodici:

200-111990948-64

Ivica Tasić
foto: Privatna arhiva

Verujemo da ima dosta ljudi velikom srca, koji će iskazati svoju humanost delima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.