TOPLO VASKRŠNJE JUTRO: Danas do 30 stepeni, uveče mogući pljuskovi
Danas do 30 stepeni, Foto: Rina

RHMZ

TOPLO VASKRŠNJE JUTRO: Danas do 30 stepeni, uveče mogući pljuskovi

Duvaće slab i umeren, na severu i u planinskim predelima jak, jugozapadni i zapadni vetar

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom do 30 stepeni.

Pre podne na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima mestimicno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, na severu i u planinskim predelima jak, jugozapadni i zapadni vetar, posle podne na severu u skretanju na severozapadni pravac.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 19, a najviša dnevna od 25 do 30 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblacno i toplo sa duzim sunčanim intervalima. Posle podne i uveče u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura oko 19, a najvisa dnevna oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina se očekuje uglavnom u planinskim predelima.

U ponedeljak svežije za 5 do 10 stepeni, od utorka temperatura u manjem porastu. U petak se očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom i manjim padom temperature. Zatim pretezno suncano i toplije.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.