SAOPŠTENO: Sletele vakcine!
ilustracija, Foto: Profimedia

društvo

SAOPŠTENO: Sletele vakcine!

- Prethodna donacija je bilo 4.000 vakcina Sputnjik V, koje je predsednica Vlade Ana Brnabić uručila premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću u Podgorici, navedeno je u saopštenju

Objavljeno: 18:15h

Avion sa 10.000 vakcina proizvođača Astra Zeneka sleteo je danas na aerodrom u Podgorici, saopšteno je iz Vlade Srbije.Kako je navedeno, ovo je druga donacija koju je Vlada Srbije uputila Crnoj Gori.

- Prethodna donacija je bilo 4.000 vakcina Sputnjik V, koje je predsednica Vlade Ana Brnabić uručila premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću u Podgorici, navedeno je u saopštenju.

- U ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime od srca se zahvaljujem predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i bratskom narodu Srbije, koji je i ovog puta nesebično pomogao Crnu Goru sa 10.000 vakcina Astra Zeneka, napisao je danas crnogorski premijer Zdravko Krivokapić na Tviteru.

Srbija je do sada u Severnu Makedoniju isporučila 40.000 vakcina Sputnjik V, kao i 8.190 doza vakcina Fajer-Biontek, dok je Bosni i Hercegovini isporučila 30.000 vakcina Astra Zeneka.

U narednom periodu, Srbija će Bosni i Hercegovini poslati odredjen kontigent doza za revakcinaciju, navedeno je u saopštenju Vlade.

Bonus video:

04:56

BRZE VESTI 29.04.2021. 17:55

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.