Upoznajte se sa ruskim jezikom i kulturom uz savremeni udžbenik „Ni puha ni pera!“
Upoznajte se sa ruskim jezikom, Foto: Promo

INOVATIVNO

Upoznajte se sa ruskim jezikom i kulturom uz savremeni udžbenik „Ni puha ni pera!“

Pored lakog savladavanja osnovnog nivoa ruskog jezika, „Ni puha ni pera!“ vam pruža mogućnost da se upoznate sa ruskom kulturom

Objavljeno:

Da li se i vi divite nekome ko govori više stranih jezika i poznaje kulturu različitih naroda? Možda želite da budete jedan od njih, ali mislite da to nije tako jednostavno. Ipak, ako kao primer uzmemo ruski jezik, koji ima sličnosti sa srpskim i ako na sve to u pomoć „pozovemo“ saveznika - novi, savremeni udžbenik za ruski jezik „Ni puha ni pera!“, sigurni smo da ćete ovaj strani jezik naučiti brzo i lako.

„Ni puha ni pera!“ je inovativni udžbenik koji je izdao Centar Ruskog geografskog društva u Srbiji, uz podršku kompanije NIS. Osmišljen je kao priručnik za brzo savladavanje početnog nivoa ruskog jezika i namenjen je odraslima. U njegovoj izradi učestvovali su eminentni stručnjaci, profesori Filološkog fakulteta u Beogradu, Filozofskog fakulteta i Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, kao i novosadskih gimnazija „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Laza Kostić“. Lekturu je uradio Institut Puškin u Moskvi.

Pored lakog savladavanja osnovnog nivoa ruskog jezika, „Ni puha ni pera!“ vam pruža mogućnost da se upoznate i sa ruskom kulturom, ali i da na brz način ovladate konverzacijskim veštinama, a sve zbog savremenog načina na koji je koncipiran. Uz brojne primere iz porodičnog, studentskog i poslovnog okruženja, kao i svakodnevne prakse, kao što je turizam, trgovina, ugostiteljstvo i administracija, savladaćete osnove ruskog jezika i imaćete znanje koje kasnije možete da nadograđujete. „Ni puha ni pera!“ sadrži 10 lekcija i 30 dijaloga, preko 300 raznovrsnih vežbi, gramatički prilog, rusko-srpski rečnik, ali i audio-materijale uz vežbe i primer međunarodno priznatog TRKI testa za nivo A1.

PDF verziju udžbenika „Ni puha ni pera!“ možete preuzeti na sajtu kompanije NIS, na linku https://www.nis.eu/ruski-jezik-udzbenik/ i već danas krenuti da učite ruski jezik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.