"MOŽDA GA NE BIH NI VARALA DA NIJE MLAKONJA" Šokantna ispovest Srpkinje: MAMIN KOLEGA ME VODI NA FENSI MESTA!
Devojka, Foto: Profimedia

veze

"MOŽDA GA NE BIH NI VARALA DA NIJE MLAKONJA" Šokantna ispovest Srpkinje: MAMIN KOLEGA ME VODI NA FENSI MESTA!

Važno da partneri imaju srodna interesovanja i da ih slične stvari usrećuju

Objavljeno:

Ljubav i ljubavne veze su nešto prelepo što može krasiti život svakog pojedinca. Koliko je važno da za uspešnu ljubavnu vezu partnera stavimo na prvo mesto liste prioriteta, toliko je i važno da se ta ljubav podgreva, da se u njen tok uvode novine.

Takođe je važno da partneri imaju i srodna interesovanja i da ih slične stvari usrećuju, jer kada prođe početna zaljubljenost, ukoliko navedenih stvari nema, partneri se u najvećem broju slučajeva počinju otuđivati i tražiti sreću na drugom mestu.

Ovo je primer ispovesti jedne devojke koja za svoju situaciju krivi ponašanje svog momka:

"Zajedno smo četiri godine. Veza mi je upala u monotoniju, svaki dan je isti. Momak ide na posao, vodimo ljubav kada se vrati kući, onda on čita knjige, igra šah i spava. Radi za bednu platu, nigde me ne izvodi, ništa mi ne kupuje. Vikendom šetamo parkom i naravno nikada neće da sednemo u neki kafić i popijemo piće, jer je to njemu "bacanje para", a ja volim da budem viđena kako pijem najskuplji koktel. Možda ga ne bih ni varala da nije takav mlakonja. Monotoniju u vezi ubijam sa maminim kolegom, on me izvodi na fensi mesta dok je momak na poslu, kupuje mi skupe poklone... To mi mnogo znači, osećam se moćno i poželjno"

Ispovest devojke
foto: Printscreen/Ispovesti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.