Imaš li savesti? Pančevac huškao haskija na mačiće, ceo grad ga traži (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook/Ekolibrijum

za svaku osudu

Imaš li savesti? Pančevac huškao haskija na mačiće, ceo grad ga traži (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Volonterke su pokušavale da ga oteraju, zvale su i vlasnika i kada su mu rekle da će pozvati policiju on je otišao ne osvrćući se
Objavljeno:

Objava na Fejsbuku, u kojoj je opisan slučaj napada na mačiće zgrozila je Fejsbuk korisnike, a mi je prenosimo u celosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Četiri mačeta izbačena su 1.septembra u park kod predgrađa. Satima su mjaukali dok po njih nije otišla Jelena. Othranila ih je na flašicu, uz put se namučila da ih izleči od dijareje, pre par dana bila je presrećna što je jedno od njih našlo dobar dom i puna entuzijazma otišla danas u Narodnu baštu sa velikom željom da i ostale udomi.

A onda je doživela šok.

Do uobičajenog mesta za štand dotrčao je haski i počeo da kidiše na kavez sa mačićima. Njegov vlasnik koji je došao za njim i pored upozorenja volonterki da ga skloni nije hteo da preduzme ništa, samo je stajao sa strane i posmatrao šta se dešava.

Pas je trčao od ogradice sa štenetom do kaveza sa macama i u jednom trenutku je dograbio mače koje je bilo naslonjeno na ivicu kaveza i pokidao mu je sve što je uspeo da dohvati.

Volonterke su pokušavale da ga oteraju, zvale su i vlasnika i kada su mu rekle da će pozvati policiju on je otišao ne osvrćući se.

Pozvale su veterinara i policiju.

Policija je došla, uzeli su izjave. Od prisutnih građana saznalo se da neodgovorna spodoba živi u Bore Stankovića 3 i da se haski zove Meda. Policija je otišla na adresu da se raspita, očekujemo izveštaj o događaju i spremamo prijavu.

Malenica je prosutih creva odneta u ambulantu sa namerom da bude uspavana. Kada su videli kolika je njena volja za životom i koliko se bori da opstane veterinari su odlučili da joj pruže šansu.

Utroba je vraćena na mesto i ušivena, obe zadnje polomljene noge su ušivene s tim što jednoj delimično nedostaje koža, a i otkinuti repić koji smo naknadno pronašli i odneli u ambulantu takođe je prišiven.

Sa strepnjom očekujemo jutro i držimo palčeve malenoj.

A Vas sve molimo, ukoliko znate o kome se radi javite se.

Što pre.

Da ne podnosimo prijavu protiv NN lica."

Post je podelilo udruženje Ekolibrijum, a ovim putem i Espreso apeluje na sve koje imaju informacije o ovom slučaju da se jave policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.