''OČEKUJEM JOŠ JAČE NAPADE NA PREDSEDNIKA DAČIĆA'' Ana Grozdanović progovorila o ''SONJI IZ LONDONA''
Oglasila se Ana, Foto: Emilija Jovanović

OGLASILA SE

''OČEKUJEM JOŠ JAČE NAPADE NA PREDSEDNIKA DAČIĆA'' Ana Grozdanović progovorila o ''SONJI IZ LONDONA''

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet

Objavljeno:

Ivica Dačić juče u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona od izvesne Sonje, devojke koja tvrdi da je baš on otac njoj i njenom bratu, te da ih je dobio u prvom braku s njihovom majkom od koje se, kako tvrdi devojka, nikada nije ni razveo.

Dvadesetogodišnjakinja iz Londona poslala mu je mejl na adresu Skupštine koji su mu njegovi saradnici odmah dostavili. Ona u pismu traži da ih Dačić prizna kao svoju decu, ali i da im plaća alimentaciju.

Dačić je tim povodom izjavio da je pismo nepoznate osobe stiglo u njegov kabinet i da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

Na ovu temu se oglasila i Ana Grozdanović, aktivistkinja SPS-a:

,,Predsednik SPS Ivica Dačić je Predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije. Kao Predsednik Partije koja je od početka višestranačja u Srbiji, od 90 -tih godina prošlog veka sa snažnim uticajem na politički život na ovim prostorima, Partije koja je opstala u teškim vremenima i kojoj su mnogi pretili zabranom, Partije koja u ovo vreme svetske ekonomske krize ima najbolji program za rešavanje nagomilanih društvenih prtivurečnosti on je meta raznih vulgarnih napada.

Kada se tome pridodaju svi aktuelni poslovi koje Predsednik Dačić ima kao Predsednik Skupštine u pripremi i organizovanju međustranačkog dijaloga, jasno je da mnogi centri moći izmišljenim aferama sa maloletnicama i izmišljenim aferama sa nepriznatom decom žele da podriju autoritet Predsednika najrespektivnije Partije i Predsednika Skupštine koji u narednom period ima vrlo odgovorne dužnosti u organizaciji dijaloga.

Ovu vest shvatam u tom smislu i u bliskoj budućnosti očekujem još jače napade na Predsednika Dačića sa ciljem da svu njegovu snagu, energiju i političku mudrost sa pravih zadataka i tema skrenu na jeftine i izmišljene teme ne bi li se smanjila njegova efikasnost kao Predsednika SPS i Predsednika Narodne Skupštine Republike Srbije. Sigurna sam da će Predsednik Dačić prepoznati namere, da će odoleti pritiscima i da će nezavisno od pritisaka, na dužnostima koje trenutno obavlja, kao i uvek do sada pokazati respektivne rezultate.''

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.