MODEL OBUĆE KOJI NAGLAŠAVA ELEGANCIJU
Naglašava eleganciju, Foto: Promo

PROVERITE

MODEL OBUĆE KOJI NAGLAŠAVA ELEGANCIJU

Klasične i uvek aktuelne, salonke su odlika ženstvenog i modernog stila

Objavljeno: 10:31h

Šta god obučeš u njima ćeš izgledati sređeno. One su must have komad u cipelarnicima svake dame. Možeš ih kombinovati kako god poželiš. Pogodne su za različite prilike. Svojim jednostavnim izgledom ističu figuru. Sa čim god ih uklopiš, one odišu elegancijom i ostavljaju utisak. One su verne sapuntice dama sa stilom – SALONKE.

Promo
foto: Promo

Klasične i uvek aktuelne, salonke su odlika ženstvenog i modernog stila. Uz njih svaka odevna kombinacija izgleda šik, a u Deichmann kolekciji omiljene ženske cipele dolaze nam u čitavom nizu boja. Od nežnih tonova, poput puder roze, preko klasične crne ili bele boje, pa sve do jarkih, živbopisnih boja – crvene, žute, plave..

Ove sezone se izdvajaju salonke sa blok petom, koje pored modnog efekta pružaju dodatnu stabilnost i komfor. Ipak, za sve ljubiteljke klasične tanke potpetice, modnu scenu ne napuštaju ni ovi modeli.

Promo
foto: Promo

Poglede trendseterki posebno privlače salonke iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije, one u nude bojama, ali i metalik modeli, kao i efektne šljokice.

Promo
foto: Promo
Promo
foto: Promo

Celokupnu Deichmann kolekciju možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.