AMSS APELUJE NA VOZAČE: Vidljivost je smanjena, saobraćaj će sutra biti obustavljen na ovoj deonici!
Saobraćaj, Foto: Espreso.co.rs

pažljivo

AMSS APELUJE NA VOZAČE: Vidljivost je smanjena, saobraćaj će sutra biti obustavljen na ovoj deonici!

Alternativni putni pravac je petlja Žednik i petlja Feketić

Objavljeno:

Prema najavama metoeorologa vozače ove večeri na putevima u našoj zemlji zbog niske oblačnosti, na pojedinim putevima očekuje smanjena vidljivost, mokri i klizavi kolovozi, upozorava Automoto savez Srbije u večerašnjem saopštenju o stanju na putevima i prelazima.

U saopštenju navodi da će se u naredna dva dana raditi na rehabilitaciji puta na petlji Bačka Topola u smeru Subotica-Novi Sad i to tako što će sutra od 9 do 13 časova biti obustavljen saobraćaj zbog radova na isključenju sa auto-puta, a 23. aprila takođe od 9 do 13 časova na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova koji će se izvoditi na uključenju na auto-put.

Alternativni putni pravac je petlja Žednik i petlja Feketić.

Radovi se izvode i na održavanju tunela Brđani u smeru ka Čačku, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna traka.

Na delu puta ispod nadvožnjaka na petlji Umčari u smeru Beograd – Niš saobraćaj se odvija normalno, a uključenje iz Umčara ka Nišu je otvoreno za saobraćaj.

Danas i sutra od 7.00 do 17.00 časova radi se na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu Beška, pa će tako sutra radovi da se izvode u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

AMS obaveštava vozače da više nije na snazi obustava saobraćaja na pružnom prelazu u Ralji, na delu puta Smederevo – Ralja, a rok za završetak radova je produžen.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok teretna vozila čekaju na izlasku iz zemlje na Horgošu i prelazu Šid četiri sata, na Kelebiji i Batrovcima tri, a na prelazu Sremska Rača dva sata.

Bonus video:

01:33

VOZAČI, OPREZNO: Izmenjen pravilnik o saobraćajnoj signalizaciji! Doneta NOVA OBAVEZNA PRAVILA u saobrćaju (KURIR TELEVIZJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.