ČEDA, DEČAK IZ PIROTA NASTAVLJA SVOJU BORBU SA BOLEŠĆU: Sada su potrebna sredstva za izgradnju KROVA NAD GLAVOM
Čeda Tošić sa majkom, Foto: Printscreen/youtube

dobio plac na poklon

ČEDA, DEČAK IZ PIROTA NASTAVLJA SVOJU BORBU SA BOLEŠĆU: Sada su potrebna sredstva za izgradnju KROVA NAD GLAVOM

Čedina majka Ljiljana kaže za Pirotske vesti da je Čeda uprkos svemu odličan đak, najviše voli engleski jezik, u nedelju ga očekuje i takmičenje

Objavljeno:

Pirotski dečak Čeda Tošić, učenik sedmog razreda OŠ “8. septembar” u ovom gradu, sve uspešnije vodi borbu sa cerebralnom paralizom. Imao je i operaciju, a postoperativni period teče veoma dobro.

Od dobrotvora koji je želeo ostati anoniman, nedavno je dobio plac, a kako živi u jako teškim uslovima sa majkom i ocem, ono što je preko potrebno jeste da Čeda dobije i krov nad glavom, pišu Pirotske vesti.

Čedina majka Ljiljana kaže za Pirotske vesti da je Čeda uprkos svemu odličan đak, najviše voli engleski jezik, u nedelju ga očekuje i takmičenje.

1 / 2 Foto: Pirotske vesti

-Čeda je izuzetan đak. Oporavak ide vrlo dobro, nadamo se da više neće biti operacija, ali nam sada predstoji borba za krov nad glavom. Od dobrotvora je Čeda nedavno dobio plan na poklon u naselju Đeram, sada nam preostaje da se izgradi kuća. Ovde živimo u jednoj sobi. U jednom krevetu spavamo svo troje. Kupatilo je neuslovno s obzirom na Čedinu bolest i tu mučimo veliku muku-kaže Ljiljana za Pirotske vesti.

Ona se zahvaljuje svima koji su pomagali dosada, velikom broju humanih ljudi, ali i Gradu Pirotu, koji je, kako kaže, uvek pomagao i uvek je bilo razumevanja.

-Nažalost, mi nemamo sredstava ni mogućnosti da izgradimo Čedi krov nad glavom, ali se i ovoga puta nadamo da ćemo uspeti i u tome - kaže Ljiljana.

Bonus video:

(Espreso/Pirotske vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.