BROJKE U JEDNOM SRPSKOM OKRUGU ZABRINJAVAJU! Za deset dana evidentirano 10 smrtnih slučajeva!
Korona virus, Foto: EPA/Antonio Bat

nije dobro

BROJKE U JEDNOM SRPSKOM OKRUGU ZABRINJAVAJU! Za deset dana evidentirano 10 smrtnih slučajeva!

Broj preminulih u Rasinskom okrugu prema podacima objavljenim danas, za deset je veći u odnosu na prethodno objavljen bilans 9. aprila

Objavljeno:

U Rasinskom okrugu je tokom proteklih deset dana evidentirano deset smrtnih slučajeva od posledica korone, pokazuju podaci kruševačkog Zavoda za javno zdravlje.

Broj preminulih u Rasinskom okrugu prema podacima objavljenim danas, za deset je veći u odnosu na prethodno objavljen bilans 9. aprila, a preminulo je šest muškaraca i četiri žene.

Do sada je, prema podacima lokalnog Zavoda za javno zdravlje, u tom Okrugu od posledica korone preminule su 492 osobe, 323 muškarca i 169 žena.

Najvše preminulih je iz Kruševca - 271, iz Trstenika 74 te iz Aleksandrovca 68. Od posledica tog virusa od početka epidemije je preminulo i 43 ljudi iz Varvarina, 23 iz Brusa i 13 iz Ćićevca.

U poslednja 24 sata korona je potvrđena kod još 29 osoba iz tog okruga, s tim što danas nisu stigli podaci o novoobolelima iz Brusa, Aleksandrovca i Trstenika. Među novoobolelima je naviše osoba iz Kruševca, i to njih 14.

Od početka epidemije u Rasinskom okrugu korona je potvrđena kod 20.339 osoba, a izlečenima se smatra 17.503.

Prvu dozu vakcine je u Rasinskom okrugu koji ima oko 200.000 punoletnih stanovnika, primilo 53.387, a obe doze 39.035 osoba.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.