100 ODSTO VOJNIH LEKARA PRIMILO VAKCINU! Ministar Stefanović PONOSAN NA OSOBLJE VMC KARABURMA (FOTO)
Stefanović sa vojnim lekarima, Foto: Facebook/Nebojša Stefanović

apel

100 ODSTO VOJNIH LEKARA PRIMILO VAKCINU! Ministar Stefanović PONOSAN NA OSOBLJE VMC KARABURMA (FOTO)

Uz ogromnu pomoć predsednika Vučića, Srbija je dobila i dobija i dalje veliki broj vakcina. Hajde da zadamo još jači udarac korona virusu i zajedničkim snagama pokažemo odgovornost

Objavljeno:

Ministar Nebojša Stefanović danas je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju uz koju je napisao je da je 100% vojnih lekara vakcinisano, a uz njih i veći deo medicinskog osoblja VMC Karaburma. Pored toga, naglasio je koliko je kolektivni imunitet važan u borbi protiv korona virusa i pozvao sve građane koji se do sada nisu vakcinisali, da to učine.

100% vojnih lekara i najveći deo medicinskog osoblja u VMC Karaburma su vakcinisani. Ljudi koji su na prvoj liniji borbe sa virusom zaštitili su se i daju najbolji primer svima nama.

Uz ogromnu pomoć predsednika Vučića, Srbija je dobila i dobija i dalje veliki broj vakcina. Hajde da zadamo još jači udarac korona virusu i zajedničkim snagama pokažemo odgovornost.

Svom snagom podržavam vakcinaciju. Vakcinisan sam sa vojnicima naše vojske i apelujem još jednom na sve građane Srbije - vakcinišite se, zaštitite sebe i svoje najbliže, da se što pre vratimo normalnom, svakodnevnom životu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.