Dok grlite dete večeras, setite se ovih fotki: Beba migranata umotana u kesu da se utopli!

20 najpotresnijih fotki dana

Dok grlite dete večeras, setite se ovih fotki: Beba migranata umotana u kesu da se utopli!

Odnesite im toplu odeću koja vam ne treba, hranu koja vam je višak ili jednostavno poklonite im malo vašeg vremena i poneku toplu reč
Objavljeno: 13:36h

Od početka krize u Siriji do danas iz ove zemlje izbeglo je preko dva miliona dece. Dosta ponižavanja, nismo mi životinje: Potresna ispovest migrantkinje iz Sirije (VIDEO) (FOTO) Na teškom putu koji prolaze, od ratom razorene zemlje, do zemalja zapadne Evrope, najteže je deci. ŠEĆER MALI: Upoznajte Alija, prvu bebu rođenu u paklu na srpsko-mađarskoj granici! (FOTO) Prelaženje ogromnih kilometraža pešice, hladnoća, blato i kiša, njihova su svakodnevnica. MIGRANTSKI PAKAO U 10 SKICA: Kad vidite ove slike, bićete srećni životom koji imate! (FOTO) Spavaju na otvorenom, na grobljima i livadama, umotani u plastične kese, žive živote nedostojne ljudi. MIGRANTI SPAVAJU NA SRPSKIM GROBLJIMA: Potresne fotografije koje će vas rasplakati (FOTO) (VIDEO) Pokazujemo vam 20 fotografija koje su nas duboko potresle i osvestile. Toj deci potrebna je naša pomoć. Ova bebica je u Srbiji dobila toplu odeću, u Mađarskoj je završila u kavezu! (FOTO) 1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dok grlite vaše dete večeras, setite se ovih fotografija i pomozite ovoj deci. Odnesite im toplu odeću koja vam ne treba, hranu koja vam je višak ili jednostavno poklonite im malo vašeg vremena i poneku toplu reč. ZATO SMO DRUGAČIJI: Beograd zbrinuo svu decu i žene migrante! (Gordana Raković Rudović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.