NESTALA IRENA STOJKOVIĆ (19) IZ NIŠA: Rekla ujaku da ide na CVETNU PIJACU i više se NIJE VRATILA
Irena Stojković, Foto: Privatna arhiva

javite ako je vidite!

NESTALA IRENA STOJKOVIĆ (19) IZ NIŠA: Rekla ujaku da ide na CVETNU PIJACU i više se NIJE VRATILA

Poslednji put je viđena na tvrđavskom mostu u Nišu i od tada joj se gubi svaki trag

Objavljeno: 10:17h

IRENA Stojković devetnaestogodišnja devojčica nestala je 4. aprila u Nišu kada je, kako tvrdi njen ujak i staralac Saša Stojković, otišla do Cvetne pijace da bi nešto kupila. Zabrinuti čovek je nestanak devojke prijavio policiji i za njom se intenzivno traga.

Saša, koji o devojčici brine od rođenja, jer mu je na brigu poverila njegova sestra koja živi u inostranstvu, kaže da nema nikakvu predstavu o tome gde bi Irena mogla da ode.

- Uobičajeno se ponašala, rekla je da izlazi na kratko kako bi pogledala neke majčice na pijaci. Nije ponela novac, i što mi je najčudnije ni mobilni telefon od kojeg se obično ne odvaja. Poslednji put je viđena na Tvrđavskom mostu i od tada joj se gubi svaki trag. Zabrinut sam da joj se nešto nije desilo pa sam se obratio policiji - kaže Saša.

Priznaje da je Irena već odlazila od kuće sa jednim momkom, ali da je siguran da nije ponovo sa njim.

- On se u međuvremenu oženio i zasnovao porodicu. Ubeđen sam da nisu ni u kakvom kontaktu više pa ne verujem da on zna bilo šta o njegovom nestanku. Takođe, isključena je mogućnost da je otišla kod majke. Sestru sam kontaktirao, kazala mi je da nikakve informacije o Ireni nema. I ona veoma brine, očekujem je da dođe s obzirom na to da je već dosta vremena prošlo a nemamo nikakvih vesti o Ireni - govori zabrinuti čovek.

U vreme nestanka, devojka je na sebi imala er maks patike, ljubičasti džemper i jaknu krem boje, pa Saša moli svakog ko je prepozna da mu se javi na telefon 063179035 ili policiji.

Završila je frizersku školu, ali nije nigde radila.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da im je 5. aprila prijavljen nestanak devetnaestogodišnjakinje, da je raspisana objava za nestalim licem te da se preduzimaju sve radnje na rasvetljavanju ovog događaja.

(Espreso/Novosti/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.