Šta biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?
Jedini izlaz, Foto: Promo

„Jedini izlaz“ od 17. aprila na Superstar TV

Šta biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?

Radnja serije „Jedini izlaz“ vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar

Objavljeno:

April na Superstar TV-u obeležiće početak emitovanja nove serije „Jedini izlaz“, psihološkog trilera protkanog misterijom, sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi. Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama koje svakome od nas mogu da se dese, snimljena je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i „Stanković i sinovi“ pod rediteljskom palicom Darka Nikolića i prikazivaće se svakog vikenda od 21 čas.

Radnja serije „Jedini izlaz“ vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar, žene koja je usled velikog požara u klubu čije ime nosi i sama serija izgubila muža Sašu, ali i pamćenje na tu kobnu noć. Nakon vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama i napadima panike i teškoćama da se pomiri sa gubitkom supruga.

Jedini izlaz
foto: Promo

Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobija snimak na kojem vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i dovešće u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice, i to baš u vreme kada je Saša navodno stradao, ulazi i inspektor Štrbac. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja će ih naterati da se suoče sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.

Uloge u ovoj živopisnoj seriji sa elementima trilera, akcije, misterije i detektivskih zagonetki poverene su Anđelki Prpić, Janku Popović Volariću, Danici Maskimović, Ljubomiru Bandoviću, Vanji Ejdus, Milošu Vlalukinu, Srđanu Miletiću, Ani Mandić i brojnim drugim imenima domaće glumačke scene.

Jedini izlaz
foto: Promo

Serija „Jedini izlaz“ emitovaće se svakog vikenda od 21 čas na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.