LEČIĆ JE SMRDEO, OČI SU MU BILE PRAZNE, NIJE IMAO DUŠU: Neverovatne REČI glumice EVE RAS!
Eva Ras, Foto: Marina Lopičić

rekla šta misli

LEČIĆ JE SMRDEO, OČI SU MU BILE PRAZNE, NIJE IMAO DUŠU: Neverovatne REČI glumice EVE RAS!

- Kada je govorila za strane medije znala je da ju je odveo u Ritopek, a kada je pričala za Insajder onda nije znala, rekla je Eva Ras u Novom jutru

Objavljeno: 10:52h

Glumica Danijela Štajnfeld je za silovanje optužila kolegu Branislava Lečića rekavši da je ćutala godinama jer je pretpostavljala da će u ovakvom društvu – osim institucijama morati i javnosti da dokazuje da je žrtva.

Ceo slučaj preuzelo je tužilaštvo, ali se javnost podelila.

Glumica Eva Ras gostovala je jutros na Tv Pinku u Jutarnjem programu gde je stala u odbranu Branislava Lečića. Kako je rekla, Danijela Štajnfeld je sve izmislila, i za to je čak dobila platu, a dodala je i da SAD na ovaj način preko glumice ratuje sa Srbijom.

- Ona može sada da kaže, "smrdeo je, oči su mu bile prazne i nije imao dušu" i svi bi joj verovali, ona laže, ovo je direktno usmereno protov muškog roda. Sada niko neće smeti da se udvara devojci da ga ne bi neka optužila za silovanje. Kada je govorila za strane medije znala je da ju je odveo u Ritopek, a kada je pričala za Insajder onda nije znala, rekla je Eva Ras u Novom jutru.

Podsećamo, glumica Danijela Štajnfeld se vratila iz Amerike u Srbiju samo da bi dala iskaz tužilaštvu i rekla ime kolege kog optužuje za silovanje.

„Moje osećanje dok sam bila tih par sati u toj kući je da ja samo hoću da izađem živa, ništa me drugo nije interesovalo. U momentu kada sam videla šta će se sve izdešavati, ja nisam mogla da funkcionišem, nisam mogla da govorim“, rekla je Danijela.

Glumac Branislav Lečić saslušavan je u policiji više od sedam sati povodom optužbe koleginice Danijele Štajnfed da ju je pre devet godina silovao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.