JELENA TINSKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA IZJAVAMA: ''Prave žrtve nemaju 4 advokata, Leka je NEŽAN I DIVAN''
Jelena Tinska, Foto: Printscreen Happy tv

ponovo šokira

JELENA TINSKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA IZJAVAMA: ''Prave žrtve nemaju 4 advokata, Leka je NEŽAN I DIVAN''

Glumica iznela svoj stav o slučaju Branislava Lečića

Objavljeno:

Glumica i balerina Jelena Tinska, koja je poznata po svojim stavovima i tome što nema dlake na jeziku, prokomentarisala je slučaj Branislava Lečića, kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a sada i glumica Merima Isaković u svojoj ispovesti iznela tvrdnje da ju je seksualno napao 1978. godine.

"Kada sam čula bila sam u šoku. Ja poznajem Leku ceo život, dve moje drugarice su bile u velikim ljubavima sa njim kad smo bili mladi. O njemu znam da je džentlmen, nežan, divan, da nikad ne pokazuje agresivnost...ali sve ima dva lica. Niko ne zna šta je između četiri zida, a mi nikome od njih nismo držali sveću da bismo smeli da stanemo na nečiju stranu. Ovo je jedan medijski linč. Sad je glavna tema ko je koga silovao. Kažu da će ta silovanja pomoći ženama da se jave - ne, odmoći će im. Jer te žene, jadne, stvarne žrtve silovanja, prebijane, iscepane, ubijane, nikad neće moći da pričaju sa vama, nikad neće doći na naslovne strane, nijedna neće imati četiri advokata i bogatog tatu i mamu sa poternice... Ne!", rekla je Tinska u emIsiji "150 minuta".

Mnogi glumci su odbili da glume s Lečićem dok se sudski postupak ne završi, a Jelena Tinska to osuđuje i smatra da to ne sme da utiče na njegovu profesiju.

"Niko ne misli kroz šta prolazi taj čovek dok se ne donese presuda. To je toliko odvratno da nemam reči, na čelu sa Mirjanom Karanović. Svi su gadljivi, njima se nikad ništa nije desilo. Ja to ne mogu da pozdravim. Šta će biti ako ga ne osude? Da li će da mu se izvinjavaju? Ne, on je rekao da neće više nikada da čuje za njih", izjavila je.

"Neće za njega nikad biti kasno kao glumca, jer je on odličan glumac i treba odvojiti profesiju. Ne možemo da prestanemo da slušamo Majkla Džeksona zato što je bio pedofil... Ne možemo da kažemo da Gondža, Goran Jevtić, nije pretalentovan glumac, zato što su mu namestili igru... Ali mi smo čaršija koja nema hleba da jede, koja teško živi, koja nema svoje živote, i mi živimo živote kroz medije", poručila je Tinska.

Nakon što je Lečića za silovanje prijavila Danijela Štajnfeld i nakon oglašavanja Merime Isaković, koja u ispovesti za "Nedeljnik" tvrdi da je pokušao da je siluje 1978. godine, kada je imala 18, a on 22 godine, oglasila se i PR služba Branislava Lečića.

"Obaveštavamo Vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate, jer se zaista ne oseća dobro", navedeno je u saopštenju.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.