Srbijo, i Bogu si teška: Izgoreo mu dom, a Hitna pomoć pred vratima zgarišta! (FOTO)
Foto: Printscreen / Facebook / Srđan Aleksić

pomozite!

Srbijo, i Bogu si teška: Izgoreo mu dom, a Hitna pomoć pred vratima zgarišta! (FOTO)

Nišlija Slobodan Stojanović ostao je bez krova nad glavom nakon što mu je 22. septembra izgoreo stan u Ulici Bubanjskih heroja 64. On je do juče bio u bolnici, a Hitna pomoć ga je juče ujutru dovezla do njegovog izgorelog stana i ostavila da sedi na ulici
Objavljeno: 17:07h

Stojanovića je juče ujutru dovezla hitna pomoć i ostavila ga ispred zgrade u kojoj mu je izgoreo stan. Očajan sedeo je na klupici i gledao u svoj izgoreli dom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srećom, zahvaljujući brižnim komšijama, Stojanović je ubrzo dobio privremeni krov nad glavom. Smešten je u Prihvatilište za odrasle u Gerentološkom centru u Nišu.

- Vrlo brzo nakon toga komšije su se organizovale i zvale Centar za socijalni rad, koji ga je urgentno smestio u Prihvatilište. Stojanović je jako kratko vreme bio na klupi ispred zgrade - priča jedan od komšija.

Niški advokat Srđan Aleksić pozvao je Nišlije preko Fejsbuka da pomognu Slobodanu. On je naveo da je nesrećni čovek oboleo od raka kostiju i da je učesnik rata iz 1999. godine.

Požar u Stojanovićevom stanu je buknuo u ranim jutarnjim časovima, a njega su iz zapaljenog stana izvukli žandarm i policajac koji su krenuli na posao.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.