U Privrednoj komori Vojvodine održan je tematski skup „ Finansiranje poljoprivrede u 2021. godini“
Boško Vučurević, Foto: Privredna komora Vojvodine

privredna komora vojvodine

U Privrednoj komori Vojvodine održan je tematski skup „ Finansiranje poljoprivrede u 2021. godini“

Boško Vučurević istakao je da je Privredna komora Vojvodine spremna da podrži ovakve skupove, jer je u stalnom kontaktu sa privrednicima i zna šta su njihovi zahtevi kao i potrebe za što boljim poslovanjem

Objavljeno: 10:39h

U Privrednoj komori Vojvodine održan je tematski skup „Finansiranje poljoprivrede u 2021. godini“ u organizaciji Udruženja poljoprivrede Privredne komore Vojvodine uz medijsku podršku „Dnevnik- Poljoprivrednik AD“.

Tom prilikom, predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević istakao je da je Privredna komora Vojvodine spremna da podrži ovakve skupove, jer je u stalnom kontaktu sa privrednicima i zna šta su njihovi zahtevi kao i potrebe za što boljim poslovanjem. Da je poljoprivreda od velikog značaja za privredu Republike Srbije a samim tim i AP Vojvodine govore rezultati koje je poljoprivreda postigla u prošloj godini uprkos pandemiji izazvanoj Kovidom- 19.

Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine je ovom prilikom predtavio aktuelne konkursne linije Fonda i pružio sve relevantne iformacije koje mogu da pomognu poljoprivrednicima u planiranju njihovih aktivnosti i proširivanju poljoprivredne proizvodnje.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.