DRAMATIČNO OBRAĆANJE BOJANE MALJEVIĆ GRAĐANIMA SRBIJE! MORATE da pročitate ove reči glumice, veoma je VAŽNO
Bojana Maljević, Foto: RTV Marš Printscreen

VAKCINIŠITE SE!

DRAMATIČNO OBRAĆANJE BOJANE MALJEVIĆ GRAĐANIMA SRBIJE! MORATE da pročitate ove reči glumice, veoma je VAŽNO

Ona piše ove statuse u nadi da će pomoći nekome ko se još uvek nije odlučio da li da primi vakcinu.

Objavljeno:

Poznata glumica Bojana Maljević odlučila je da objasni svojim pratiocima zašto smatra da je dobro vakcinisati se protiv korone.

Maljević smatra da je vakcina jedini način da se ovo "zlo" zaustavi i podseća na broj obolelih i preminulih od korona virusa. Ona takođe navodi dobro poznat stav lekara, a to je da je bilo koja vakcina bolja od nikakve.

Ona piše ove statuse u nadi da će pomoći nekome ko se još uvek nije odlučio da li da primi vakcinu.

"Pišem zato što ponekad neki mediji prenesu moje reči, a njih čitaju i gledaju neki drugi, uplašeni ljudi. Možda se neko ohrabri, predomisli, ipak vakciniše. Jer je to, nažalost, jedini način da se ovo veliko zlo zaustavi. Nikakve teorije zavere ne pomažu."

"Pišem i zato što znam mnogo obolelih i umrlih od Covid19 ili posledica koje izaziva virus, a koje ga čine daleko opasnijim od gripa. Verujem brojnim lekarima sa kojima sam razgovarala češće i duže nego mnogi ljudi, koji ne stignu da postave sva pitanja i dobiju odgovore."

"Pišem i kao neko ko je preležao Covid19, posmatrao i pomagao lečenje bližnjih; slušao tuđa iskustva ili plač što nisu shvatili ozbiljnost ovog virusa. Ili važnost vakcinacije na vreme."

"Pišem, jer jedino to mogu da uradim, pored toga što sam se vakcinisala. Prenosim šta govore odgovorni lekari koji će vas sutra lečiti: bilo koja vakcina bolja je od toga da se ne vakcinišete."

"Pišem i zbog svih medicinskih radnika koji ne mogu da izdrže ovoliki pritisak. A pogotovo pišem zbog svih ljudi koji treba da leče tumore, operišu srca... koji imaju druge teške bolesti i kojima se zdravstveni sistem u ovakvom stanju od Covida ne može baviti. Vakcinišite se."

Maljević navodi da je i sama preležala ovaj virus koji je namučio ceo svet i već neko vreme se na ovaj način bori kako bi osvestila sve koji nisu upoznati sa njim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.