KAKO JE SATIRIČAR U SAMO NEKOLIKO MINUTA RAZMONTIRAO ANTIVAKSERE U SRBIJI: Pročitajte, fenomenalno je!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

BORBA PROTIV GLUPOSTI

KAKO JE SATIRIČAR U SAMO NEKOLIKO MINUTA RAZMONTIRAO ANTIVAKSERE U SRBIJI: Pročitajte, fenomenalno je!

Tibor je napisao 5 tvitova u kojima je ušao u ulogu prosečnog srpskog antivaksera

Objavljeno:

Satiričar Tibor Jona je za samo par minuta sinoć dao veliki doprinos u borbi protiv antivaksera, koji ovih dana okupiraju društvene mreže i šalju ljude u bolnice i grobove.

Tibor je napisao 5 tvitovaa u kojima je ušao u ulogu prosečnog srpskog antivaksera i, nadajmo se, bar nekome otvorio oči koliko su ovi ljudi glupi, primitivni i opasni.

Slede njegovi tvitovi:

"A pa mili moji ja sam istrazivao ove vruse 20tak min i to je toliko komplikovano da nema teorije da postoji i mislim da su namerno izmislili neku gomilu reci koja nista ne znaci da nas sprece da naucimo sve o virusima u kratko vreme da samo oni budu doktori. polipeptid daj mami!

"kako kad imas grip znaci caj, znaci lezanje znaci zabavan tv program i sve prodje. to je lako za razumeti jer postoji i tu ne treba doktor. ali doktori da ne bi postali nepotrebni izmisljaju sad neke gluposti tipa dnk da niko ne razume i svi misle o trebaju nam doktori - navlaka!"

"evo stavite prst na celo i razmislite svojom glavom - od kako imamo mast od jazavca sta ce ti tipa pulmolog? ne treba! smenila ga mast od jazavca. isto je i zeolit smenio i penzionisao tzv onkologiju a sad ce amazonska graviola da izbaci kardiologe. oni to znaju i u panici su."

"kako postoji nesto sto se ne vidi?! evo razmislite malo - ne vidi se a postoji! jel na majke ti!? a pa nismo ni mi šišarke - a kad ga zoves da ti dokaze on pokazuje neka naucna istrazivanja njih 150 radilo. pa tako bi i ja mogo. al sruši ti medicinsku nauku sam za jedno popodne"

ja sam vise naucio o medicini u viber grupi “priroda dar od boga protiv hemije” nego moja sestra za 7 godina medicinskog fakulteta a kad je do nogu potucem istinom sa viber grupe ona odma vadi neke reci poli ovo dezoksin ono - ma pali mala razotkriveni ste istinom!"

Širite dalje, sprdanje je najbolji lek protiv gluposti!

Bonus video:

00:16

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Tihomir Stanić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.