VUČEVIĆ: Najstarija Novosađanka je danas revakcinisana!
Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

MILOŠ VUČEVIĆ

VUČEVIĆ: Najstarija Novosađanka je danas revakcinisana!

Zbog svoje dvoje dece, dvoje unučadi i četvoro praunučadi baka se danas revakcinisala i time zaštitila od opakog korona virusa

Objavljeno:

Ilona Kovač je dama koja treba da nam je uzor jer je u svojoj 107. godini pokazala šta znači biti odgovoran prema svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih, napisao je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Zbog svoje dvoje dece, dvoje unučadi i četvoro praunučadi baka se danas revakcinisala i time zaštitila od opakog korona virusa. Ova najstarija Novosađanka, rođena 15. oktobra 1914. godine u Bačkoj Topoli, u naš grad je došla kada je imala 19 godina zbog posla tkalje. Kad je pitate koji je njen tajni recept za dugovečnost, kaže da ne spava dugo, pazi na ishranu, sluša savete lekara, a lekove pije samo kada mora. Veoma voli ruže, a i dalјe održava punu baštu tog cveća, o čemu smo zdušno ćaskali i kada sam je posetio za 8. mart 2016. godine. Baka Ilona, vi ste ponos našeg grada i verujem da je dugovečnosti doprinela i vaša odgovornost i svest o značaju zdravlja. Živeli nam još mnoga leta! - napisao je on.

Bonus video:

00:23

JA SAM SE VAKCINISAO, VAKCINIŠTE SE I VI Grad Beograd i Vladika Stefan pozivaju sve da se PRIDRUŽE AKCIJI

(Espreso / Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.