Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

borba za život

Gordana je do 11. godine bila jedna obična, zdrava devojčica. Tada kreće njen pakao, u kom je izgubila svakog! (FOTO) (VIDEO)

Do pre dve godine lekari nisu znali šta nije u redu sa Gordanom. Nisu imali dijagnozu za njeno stanje. A onda je nastupila tužna i bolna istina
Objavljeno:

Tada kreću i prvi simptomi. Bolest uzima svoj mah. Podmuklo. Ništa je ne boli, a ona kao da nestaje. Mršavi, gubi snagu u šakama. Sve učestalija gušenja, a ako ne popije lekove - samo joj se spava, što pokušava da izbegne jer se plaši da će ostati u tom stanju i položaju.

Pomislila je da njenim mukama nema kraja. I bila je u pravu. Zlih ljudi uvek ima, pa tako i u Gordaninoj priči. Uvek je bilo onih koji su je zagledali, podsmevali joj se i ophodili se prema njoj na način koji je sve, samo ne ljudski.

Bilo je trenutaka kada nisu imali ni za hleb.

- Dešavalo se mnogo puta da nemamo šta da pojedmo. Samo za lekove, a falilo je i za to - objašnjava ona.

A onda 2009. godine kao poslednji i najteži udarac dolazi gubitak majke.

- Ona mi je bila najveća podrška - priča Gordana za naš portal kroz suze.

Veliki teret, bol i tuga prelaze preko njenih leđa. Preko noći gubi 12 kilograma i stanje joj postaje sve gore.

Velika podrška tokom bolesti i tragedija koje su zadesile njenu porodicu, bio joj je profesor Apostolski kod kojeg se lečila. Kako i sama kaže, puno mu duguje jer je uvek bio uz nju kada su joj svi drugi okrenuli leđa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.