HUMANITARAC I MARATONAC OSUDIO PREVARU SA RONALDOVOM TRAKOM: To NISU ljudi, planiram pomoći i MALOM GAVRILU
Aleksandar Kikanović, Foto: Printscreen

o prevari sa aukcijom

HUMANITARAC I MARATONAC OSUDIO PREVARU SA RONALDOVOM TRAKOM: To NISU ljudi, planiram pomoći i MALOM GAVRILU

On je takođe dodao da mu je mnogo žao zbog lažne nade koju su na kratko imali Gavrilovi roditelji

Objavljeno:

Poznati humanitarac, koji aktivno trči maratone za bolesnu decu, dao je svoj komentar na prevaru sa aukcijom Ronaldove trake koja je prodavana za bolesnog dečaka Gavrila Đurđevića obolelog od SMA tip 1.

- Ljudi koji su tako nešto uradili sigurno nikada nikome nisu pomogli. Ne znam čak ni da li se oni mogu nazvati ljudima - bile su njegove reči.

On je takođe dodao da mu je mnogo žao zbog lažne nade koju su na kratko imali Gavrilovi roditelji. - Želeo bih da im pomognem. Čim budem uspeo da se organizujem, krenuću na jedan maraton baš za to dete.

Podsećanja radi, fudbaler Kristijano Ronaldo je iz besa je u finišu utakmice protiv Srbije na stadionu "Rajko Mitić" bacio kapitensku traku nacionalnog tima. Vatrogasac Đorđe Vukićević uzeo je traku sa terena i stavio je na aukciju na Limundu sa željom da pomogne malom Gavrilu. Znao je da se može prodati za mnogo novca jer je to predmet koji bi svaki ljubitelj sporta i kolekcionar želeo da ima, a samim tim i da više plati.

Za pomoć malenom Gaši licitiralo se na sajtu Limundo, a izuzetno velike svote novca navele su njihov tim da provere svaku ponudu. Ubrzo se ispostavilo da je mnogo ponuda lažno, te je tako sa 1.280.000.000 dinara, prava ponu|ena cena spala na 10.000.000. Inače, Gavrilu za lek nedostaje još dva miliona evra. Svako ko želi može da pomogne slanjem SMS poruke sa brojem 973 na 3030.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.