BEDNICI, MOŽETE LI DA ZAMISLITE KAKO SE OSEĆAJU GAVRILOVI RODITELJI? Oštre reakcije na PREVARU! (FOTO)
Gavrilo Đurđević, Foto: printscreen/twitter, Printscreen

velika sramota

BEDNICI, MOŽETE LI DA ZAMISLITE KAKO SE OSEĆAJU GAVRILOVI RODITELJI? Oštre reakcije na PREVARU! (FOTO)

Porodica malog Gavrila nema novac za lečenje, a vatrogasac sa utakmice Srbija - Portugal je postavio traku na aukciju, sa ciljem da pomogne, a onda je došlo do preokreta

Objavljeno:

U javnosti je jutros eksplodirala vest o aukciji Ronaldove trake, koju je bacio u napadu besa na Marakani, a od koje bi novac išao u humanitarne svrhe za malog Gavrila.

Porodica malog Gavrila nema novac za lečenje, a vatrogasac sa utakmice Srbija - Portugal je postavio traku na aukciju, sa ciljem da pomogne. A onda se desio sramotan preokret.

Da podsetimo, na humanitarnoj aukciji kapitenska traka, koju je Kristijano Ronaldo bacio na travu stadiona "Rajko Mitić" iz revolta što mu nije priznat gol za pobedu Portugala protiv Srbije, dostigla je jutros vrednost od milijardu i 280 miliona dinara, što je više od 10 miliona evra!

Posle svega nekoliko sati izbrisane su skoro sve ponude koje su postavljene tokom noći i cena ne prestaje da pada, te je sada na 6 miliona.

Ovaj slučaj izazvao je burne reakcije građana koji nisu krili svoje komentare te su ih javno podelili na društvenoj mreži Tviter. Prenosimo neke od njih.

Dojčinović se ovde nije zaustavio već je objavio još jedan tvit sa sledećom sadržinom:

Ovo nikada neću razumeti, veoma očigledno stoji da se radi o humanitarnoj akciji, veoma očigledno je svako informisan da nije zajebancija, i opet postoje bolesnici koji će sesti za tastaturu i pomisliti da je dobra ideja igrati se sa nečijim životom krijući se iza lažnih profila.

Dojčinoviću se pridružio i @homerhsimpson koji je vidno iznerviran i bez dlake na jeziku izneo svoj stav.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.